Cenik

cenik_storitev

Matija Kovač

soustanovitelj podjetja

V Jezikovni Agenciji se ukvarjamo predvsem s prevajanjem vseh vrst besedil, sodnimi prevodilektoriranjem in tolmačenjem. Na spodnjih povezavah si lahko ogledate cenik naših storitev.

Zagotavljamo vam, da bomo z vašimi dokumenti ravnali skrbno in poskrbeli, da jih vidijo le tisti, ki so zato pooblaščeni. Na vaše povpraševanje bomo odgovorili znotraj ene ure in tako poskrbeli, da ne boste izgubljali dragocenega časa s čakanjem na ponudbo. Poskrbeli bomo, da bo cena za prevod čim ugodnejša in prevod opravljen po vaših željah. Priporočamo pa vam, da nam za točen izračun posredujete besedilo, da opravimo analizo dokumenta ter vam vrnemo ponudbo s končno ceno.

Za cenovno ponudbo pošljite povpraševanje na naslov info@jezikovna-agencija.si, ali oddajte svoje povpraševanje preko aplikacije TAIA.

Cenik prevajanja

Na Jezikovni Agenciji opravljamo prevode v več kot 95 svetovnih jezikov. Kliknite na spodnji gumb in si oglejte cene prevodov.

Cenik tolmačenja

Organiziramo tolmačenje na konferencah, poslovnih sestankih, večerjah itd. Cene tolmačenja si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb.

Cenik lektoriranja

Na Jezikovni Agenciji opravljamo lekture vseh vrst besedil. Lektoriranje opravljajo izključno naravni govorci jezika. Kliknite na spodnji gumb in si oglejte cene lektoriranja.

Cenik sodnih prevodov

Ekipa sodnih prevajalcev opravlja sodne prevode v vse evropske jezike. Cene sodnih prevodov si lahko ogledate s klikom na spodnji gumb.

Knjižica z nasveti za naročanje prevoda.

Knjižica z nasveti o naročanju prevodov vsebuje najpomembnejše informacije o tem, na kaj morate paziti, ko naročate prevod. Knjižica z nasveti vam bo olajšala proces naročanja in celo znižala ceno prevoda.

 

Pošlji povpraševanje

Aplikacija TAIA vam omogoča hitro in enostavno naročanje prevodov. 

Naložite dokument in pridobite ponudbo v le nekaj minutah!