Cenik prevajanja

Matija Kovač

soustanovitelj podjetja

V Jezikovni Agenciji opravljamo prevode v in iz 97 različnih svetovnih jezikov. Prevajajo le izkušeni prevajalci, ki so strokovnjaki na področjih, v katerega se prevod opravlja. Cena prevajanja je odvisna od strokovnega področja, ponavljanj v besedilu, količine besedila in našega dosedanjega sodelovanja. Glede na to optimiziramo stroške prevoda do te mere, da je cena prevoda čim ugodnejša.

V ceno prevoda je vključena uporaba programske opreme za analiziranje dokumentov, koordinacija projekta, prevajanje in končno preverjanje kakovosti. Poleg prevajanja nudimo tudi lektoriranje dokumentov, sodne prevode in tolmačenje.

Poleg popustov na ponavljanja v besedilu vam nudimo tudi posebne ugodnosti za večja naročila ter pogodbene cene za naročnike, kateri imate na leto večjo količino naročil.

Za cenovno ponudbo pošljite povpraševanje na naslov info@jezikovna-agencija.si ali oddajte svoje povpraševanje preko aplikacije TAIA.

Cenik prevajanja 1. skupine jezikov

Cenik prevajanja 2. skupine jezikov

Cenik prevajanja 3. skupine jezikov

angleški, nemški, italijanski, hrvaški, srbski, bosanski

španski, francoski, ruski, ukrajinski, poljski, češki, slovaški, makedonski, madžarski

portugalski, finski, norveški, danski, švedski, nizozemski, romunski, grški, kitajski, arabski, ter ostali jeziki indoevropske skupine

Cena prevoda v slovenščino

Že od 15,25 EUR naprej

Cena prevoda v slovenščino

Že od 18,25 EUR naprej

Cena prevoda v slovenščino

Že od 20,25 EUR naprej

Cena prevoda iz slovenščine

Že od 17,25 EUR naprej

Cena prevoda iz slovenščine

Že od 20,25 EUR naprej

Cena prevoda iz slovenščine

Že od 21,25 EUR naprej

Obračunska enota je 1 avtorsko stran, ki obsega 1500 znakov brez presledkov in je naša najmanjša obračunska enota.
Pri končnem obračunu se upošteva število strani v izvirniku, če je preštevanje znakov omogočeno. V nasprotnem primeru se upošteva število strani v prevodu.

Cena prevoda je odvisna od obsega in zahtevnosti besedila, vrste tematike, količine ponavljanja v besedilu ter dolžine izvedbenega roka.

070/795-790

info@jezikovna-agencija.si

Nasveti, kako ceneje do prevoda.

V knjižici so opisana navodila, kako si lahko sami okvirno izračunate ceno prevajanja. Knjižica vsebuje kratka navodila, ki vam bodo razjasnila postopek določanja cen in vam omogočila, da že sami pred oddajo povpraševanja ocenite strošek prevajanja.

Oglejte si še cenik ostalih storitev

Aplikacija TAIA vam omogoča hitro in enostavno naročanje prevodov. 

Naložite dokument in pridobite ponudbo v le nekaj minutah!