Prevajanje v hrvaščino

Prevajanje v hrvaščino Matevž

Marko Hozjan

soustanovitelj podjetja

Slovenščina in hrvaščina sta sosednja in sorodna jezika, ki se uvrščata med slovanske jezike. V Sloveniji je hrvaščina drugi najbolj govorjeni jezik, a je kljub temu prevajanje v hrvaščino zelo pogosto. Kljub mišljenju, da hrvaški jezik poznamo bolje kot ga v resnici, se vsak predstavnik nove generacije, ki poskuša ali že posluje s hrvaškimi podjetji zaveda, da ustrezen prevod v hrvaščino le ni tako enostaven. S težavami pri pisanju besedil v hrvaščini in razumevanju se velikokrat v poslovnem okolju srečujemo predvsem pri strokovnih besedilih, tu pa vam na pomoč priskočimo na Jezikovni Agenciji.

Naša visoko usposobljena in izkušena ekipa prevajalcev v hrvaščino sestoji iz naravnih govorcev, ki poleg hrvaškega povsem obvladajo tudi slovenski jezik in vam tako zagotavljajo kakovosten prevod v hrvaščino, kot si ga želite. Prevajanje v hrvaščino ali prevajanje v katerikoli drug jezik, lahko pri nas naročite kadarkoli. Poleg prevajanja pa lahko naročite tudi lektoriranje s strani naravnih govorcev, ki se bodo potrudili prilagoditi vaše besedilo ali dokument kulturnim in poslovnim značilnostim ciljnega okolja. Sodelujte z nami in si zagotovite najvišjo kakovost prevajalske storitve v hrvaščino ali druge jezike po konkurenčnih cenah. Pravnim osebam brezplačno pripravimoo krajši testni prevod besedila v hrvaščino, saj verjamemo, da se boste z njim lažje prepričali o kakovosti naših storitev.

Knjižica z nasveti za naročanje prevodov

Knjižica z nasveti za naročanje prevodov vsebuje najpomembnejše informacije o tem, na kaj morate paziti, ko naročate prevod. Knjižica z nasveti vam bo olajšala proces naročanja in celo znižala ceno prevoda.

 

Ustvarite brezplačen profil v TAIA aplikaciji, naložite dokument in pridobite ponudbo v le nekaj sekundah!