O nas

O nas - Jezikovna Agencija

Jezikovna Agencija zdaj deluje pod imenom TAIA Translations. TAIATranslations je sodobno prevajalsko podjetje, ki je za učinkovite in zanesljive prevode razvila interaktivni sistem vodenja prevajalskih storitev – aplikacija TAIA.

O NAS

 

Mnogi ste po vsej verjetnosti že pred časom zaznali potrebo po hitrejših in kakovostnejših prevodih, tako tehničnih, kot tudi pravnih in medicinskih besedil. Izkušena ekipa Jezikovne Agencije se s prevodi srečuje že dlje časa, tako v vlogah vodji projektov kot tudi prevajalcev, lektorjev in pregledovalcev.

Tekom svojega dela smo v ekipi ugotovili, da je postopek naročanja prevodov prezapleten in dolgotrajen, saj je pogosto, da se že na samo ponudbo čaka več ur, v nekaterih primerih pa celo več dni.  Velikokrat je posledica, da prevod ne bo dokončan pravočasno ali pa bo zaradi pomankanja časa opravljen nekvalitetno. Še posebno pa nas je presenetilo, da je postopek naročanja prevodov in vodenja projektov, velikokrat tudi dovzeten za zlorabe. Dokumenti, ki se prevajajo so pogosto zaupne narave. Zato bi morala biti varnost tu na prvem mestu. A je realnost taka, da se dokumenti izmenjujejo po elektronski pošti pogosto tudi med večjim številom prevajalcev. Kar pomeni veliko grožnjo varnosti, saj lahko podatki hitro uidejo v javnost.

Zato smo se na Jezikovni Agenciji odločili napraviti korenito spremembo v postopku naročanja prevodov. Odločili smo se, da skupaj razvijejo prevajalski sistem, ki bo omogočal hitrejše, lažje in varnejše naročanje prevodov. Prav tako pa vam želimo ponuditi tudi sistem, ki bo omogočal spremljanje naročenih in nenaročenih projektov. S tem boste imeli omogočen vpogled v kateri vazi je je vaš naročen prevod ter koliko prevodov ste naročili. Omogočali pa vam bomo tudi podati oceno zadovoljstva s prevodom ter v kolikor boste s prevajalcem še posebno zadovoljni, da ti isti prevajalec opravlja vaše prevode še v naprej.  

TAIA vam omogoča, da bo vaše naročilo potekalo, hitro, enostavno, pregledno in predvsem varno. Ne bo vam več potrebno skrbeti ali je bilo naročilo oddano ter ali bodo vaši podatki varni. Prav tako boste ponudbo prejeli hitro in enostavno. Testirajte naš sistem in preverite ali so vse pozitivne kritike o nas resnične.