Prevajanje v angleščino

Prevajanje v angleščino Matevž

Matija Kovač

Soustanovitelj podjetja

Najpogosteje opravljena storitev je zagotovo prevajanje v angleščino. Angleščina je po ocenah poznavalcev tretji največji jezik po številu maternih govorcev. Ob združitvi avtohtonih in tujerodnih govorcev pa lahko rečemo, da je angleščina najpogosteje govorjeni jezik na svetu. Angleški jezik uporabljajo skupnosti na vseh celinah, zato bi ga lahko poimenovali kar globalni jezik. Po mnenju mnogih jezikoslovcev angleščina predstavlja tudi jezik, ki vsebuje in vsrkava poglede vseh svetovnih kultur.

Ker se v Jezikovni Agenciji zavedamo, da je raba angleščine postala nujno potrebna tudi v podjetništvu in mednarodnem okolju, se pri prevajanju v angleščino obrnite na nas in našo strokovno izurjeno ekipo prevajalcev, ki vam bomo pri prevajanju v angleščino z veseljem stopili naproti. Naša ekipa jezikoslovcev je sestavljena iz izobraženih prevajalcev, ki so naravni govorci angleškega jezika in strokovnjaki iz različnih področij prevajanja. Naši specializirani prevajalci bodo tako poskrbeli, da bo prevajanje v angleščino ali obratno kakovostno in slovnično, slogovno ter vsebinsko pravilno. Sodelujte z nami in prihranite tudi na času, saj prevajanje v angleščino opravimo v najkrajšem možnem času. Da se boste o tem lažje prepričali, vam pravnim osebam prevod prve strani vašega besedila v angleščino opravimo brezplačno.

Knjižica z nasveti za naročanje prevodov

Knjižica z nasveti za naročanje prevodov vsebuje najpomembnejše informacije o tem, na kaj morate paziti, ko naročate prevod. Knjižica z nasveti vam bo olajšala proces naročanja in celo znižala ceno prevoda.

Ustvarite brezplačen profil v aplikaciji TAIA, naložite dokument in pridobite ponudbo v le nekaj sekundah!