Prevajanje v ostale jezike

prevajanje v ostale jezike Matevž

Marko Hozjan

soustanovitelj podjetja

V Jezikovni Agenciji smo specializirani za prevajanje v in iz 97 svetovnih jezikov. Glede na težavnost jezikov jih delimo v tri jezikovne skupine. Poleg angleščine, nemščine, hrvaščine prevajamo tudi v ostale jezike, kot naprimer v španščino, francoščino, italijanščino, srbščino, bosanščino in mnoge druge. Ni pomembno kako zahtevno in strokovno je vaše besedilo, naša bogata baza izkušenih prevajalcev vam bo z veseljem pomagala pri prevajanju v ostale jezike.

Naše prednosti so, da sodelujemo izključno s preverjenimi in usposobljenimi prevajalci, zato vam zagotavljamo najvišjo kakovost prevajalskih storitev po konkurenčnih cenah. Sodelujte z nami in prihranite tudi na času, saj se na vaše povpraševanje takoj odzovemo in vam pošljemo ponudbo manj kot 30 minutah. Prav tako pa vam prevod do 10 avtorskih strani v vseh 95 jezikov, ki so del naš baze, omogočamo že v 48 urah. Da se boste o tem lažje prepričali, vam pravnim osebam prevod prve strani vašega besedila v ostale jezike opravimo brezplačno.

Knjižica z nasveti za naročanje prevodov

Knjižica z nasveti za naročanje prevodov vsebuje najpomembnejše informacije o tem, na kaj morate paziti, ko naročate prevod. Knjižica z nasveti vam bo olajšala proces naročanja in celo znižala ceno prevoda.

 

Ustvarite brezplačen profil v TAIA aplikaciji, naložite dokument in pridobite ponudbo v le nekaj sekundah!