Kako zagotavljamo kakovostne prevode

Matevž TAIA

Matija Kovač

soustanovitelj podjetja

V TAIA-o je v celoti integrirano sodobno CAT prevajalsko orodje v oblaku, ki je rezultat triletnega partnerstva med nekaterimi največjimi evropskimi univerzami. Naše partnerstvo z lastnikom omenjenega sistema nam omogoča integracijo najsodobnejših prevajalskih orodij, vključno z machine-learning translation memory in z nevronskimi mrežami podprtim strojnim prevajanjem. Tveganje za napake v prevodih smo tako zmanjšali na približno 0,7 %. S tem vam zagotavljamo bolj kakovostne in točne prevode, ki pa so zaradi uporabe sodobne tehnologije opravljeni tudi hitreje.

TAIA preprečuje tudi napake, ki se dogajajo pri izmenjavi elektronske pošte. Z njeno uporabo smo izključili, da bi vaš dokument po pomoti prišel v napačne roke. Izključena je tudi možnost, da bi se zaradi človeške napake pripetilo, da se vaš prevod kljub potrditvi ne bi začel prevajati. Vsak projekt se namreč takoj, ko potrdite ponudbo, avtomatsko posreduje prevajalcu brez posredovanja koordinatorja prevajanja.

Preverite, kako lahko optimizirate prevajanje vaših dokumentov.

Prihranite čas, znižajte stroške in si zagotovite kakovostne prevode ter varnost za vaše datoteke.

Spoznajte aplikacijo TAIA.

Prenesite si svojo frazovnico.

Frazovnica je knjižica z najpogostejšimi angleškimi izrazi, ki se uporabljajo pri pogovorih v različnih situacijah. Služila vam bo kot pomoč pri komuniciranju s strankami iz tujine.