Prevajanje v nemščino

prevajanje v nemščino Matevž

Matija Kovač

soustanovitelj podjetja

Prevajanje v nemščino je še posebno pomembno za slovenska podjetja, saj jih je veliko tesno povezanih z nemškim trgom, za katerega je natančen nemški prevod zelo pomemben. Nemščina je vzhodno germanski jezik, ki je prvi jezik okoli 95 milijonov ljudi po vsem svetu. Je najbolj razširjen materni jezik v Evropski Uniji in vse bolj odpira vrata v poslovni in mednarodni svet, zato je prevajanje v nemščino ali iz nje zelo pogosto. Ker se v Jezikovni Agenciji zavedamo, da je uporaba nemščine vse bolj potrebna tudi pri slovenskih podjetnikih, ki čez mejo odkrivajo nove poslovne priložnosti, vam bomo pri prevajanju v nemščino z veseljem priskočili na pomoč.

Naša strokovno izurjena in natančna ekipa prevajalcev v nemščino vam bo zagotovila kakovosten prevod v nemščino na kateremkoli področju. Naše prevajalce pri prevajanju v nemščino odlikuje tudi nujno potrebna posebna pozornost, natančnost in odlično poznavanje obeh jezikov. Sodelujte z nami in si zagotovite najvišjo kakovost prevajalske storitve v nemščino ali druge jezike po konkurenčnih cenah. Da se boste o tem lažje prepričali, vam pravnim osebam prevod prve strani vašega besedila v nemščino opravimo brezplačno.

Knjižica z nasveti za naročanje prevodov

Knjižica z nasveti za naročanje prevodov vsebuje najpomembnejše informacije o tem, na kaj morate paziti, ko naročate prevod. Knjižica z nasveti vam bo olajšala proces naročanja in celo znižala ceno prevoda.

 

Ustvarite brezplačen profil v TAIA aplikaciji, naložite dokument in pridobite ponudbo v le nekaj sekundah!