Varnost dokumentov

Špela TAIA varnost

Marko Hozjan

soustanovitelj podjetja

Danes je varnost dokumentov med pomembnejšimi zahtevami naših strank. Zaradi tega smo se na Jezikovni Agenciji odločili za razvoj aplikacije TAIA, ki omogoča varno izmenjavo dokumentov, brez nevarnosti, da bi dokument prišel v napačne roke. TAIA teče na varnih strežnikih s šifriranjem, zaradi naše zero email politike pa je varnost naročnikovih datotek neprimerljiva.

Naročanje prevodov je na prvi pogled enostaven in varen proces. Vendar v resnici ni tako. Ko naročnik prevoda odda naročilo, se prične postopek iskanja prevajalca, ki bi lahko prevzel prevajanje. Vsa izmenjava dokumentov med naročnikom, agencijo, prevajalcem, lektorjem, pregledovalcem in oblikovalcem poteka preko elektronske pošte. V povprečju se torej izmenja kar 13 emailov z dokumenti na projekt, ti pa včasih vključujejo tudi zelo delikatne podatke. Le kaj se zgodi, ko je email poslan na napačen naslov?

Z razvojem TAIA-e smo tako zagotovili varnost vaših dokumentov, hkrati pa vam omogočili, da na enem mestu oddate dokumente, potrdite naročilo, sproti preverjate napredek prevajanja, pregledate revizije in prenesete končane dokumente ter račun. Nič več iskanja po emailu, katera je bila končna verzija prevoda.

Preverite, kako lahko optimizirate prevajanje vaših dokumentov.

Prihranite čas, znižajte stroške in si zagotovite kakovostne prevode ter varnost za vaše datoteke.

Spoznajte aplikacijo TAIA.

Nasveti, kako ceneje do prevoda.

V knjižici so opisana navodila, kako si lahko sami okvirno izračunate ceno prevajanja. Knjižica vsebuje kratka navodila, ki vam bodo razjasnila postopek določanja cen in vam omogočila, da že sami pred oddajo povpraševanja ocenite strošek prevajanja.