Harvey Norman

Harvey Norman - Stranka na področju prevajanja

O družbi Harvey Norman

Z več kot 300 poslovalnicami po celem svetu, je Harvey Norman danes med vodilnimi ponudniki kakovostnega pohištva, ležišč, opreme doma, avdio-video opreme, računalniških izdelkov, bele tehnike in gospodinjskih aparatov.

Prvo poglavje zgodbe o uspehu so zapisali leta 1961 v Avstraliji, ko je ustanovitelj Gerry Harvey skupaj s trgovcem Ianom Normanom v predmestju Sydneyja odprl prvo poslovalnico, takrat osredotočeno na prodajo električnih naprav. Več kot petdeset let pozneje Harvey Norman ostaja na vrhu in se ponaša s poslovalnicami na Novi Zelandiji, v Maleziji, Singapurju, na Irskem, na Hrvaškem in seveda v Sloveniji, kjer smo prisotni že od leta 2002.

Osrednji ljubljanski poslovalnici so se zaradi velike priljubljenosti kmalu pridružile tudi trgovine v Kopru, Novem mestu, Celju in v Mariboru. Leta 2013 smo odprli tudi spletno trgovino, s katero smo ponudbo še bolj približali kupcem.

Filozofija podjetja

Harrvey Norman je trgovina, ki kupcem nudi vse tisto, kar potrebujejo za sodobno in kvalitetno opremljen dom. Odlikuje nas pozitivna naravnanost, ki jo spremljamo s prepoznavnim sloganom »Gremo, Harvey, gremo!«. Svojim strankam zagotavljamo odlično nakupovalno izkušnjo , širok nabor izdelkov, strokovne nasvete prodajalcev in edinstvene pogoje nakupovanja po obrokih.

Smo strokovnjaki za tehnologijo, kupcem pa ponujamo tako odlične cene kot izjemen nabor inovativnih tehnoloških artiklov. V kategoriji pohištva, ležišč in opreme doma vam ponujamo zgolj najkvalitetnejše artikle domačih in tujih proizvajalcev, kar naši zvesti kupci dobro vedo.

Verjamemo, da ponujamo odlične cene, pri izboru izdelkov pa ne sklepamo kompromisov v zvezi s kvaliteto in oblikovalskimi trendi.

Harvey Norman odlikuje ekipa ljudi, ki svoje delo opravljajo s strastjo in željo, da bi svojim kupcem ponudili najboljše.

Na Jezikovni Agenciji smo ponosni, da s družbo Harvey Norman sodelujemo na področju jezikovnih tečajev.