IMP Pumps

IMP Pumps - Stranka na področju prevajanja

O podjetju IMP Pumps

Splošno

Podjetje IMP Pumps d.o.o. je slovenski proizvajalec črpalk s sedežem v Komendi. Podjetje načrtuje, razvija, proizvaja, distribuira in vzdržuje črpalke in črpalne sisteme. Z dopolnilnim programom izdelkov strateških partnerjev se podjetje na trg umešča kot ponudnik celostnih rešitev. S pomočjo specializiranih znanj ponuja učinkovite rešitve, ki se nanašajo na transport tekočin. S tem zagotavlja ugodje v domačem okolju in optimalne delovne pogoje v industriji.

Zgodovina

Podjetje IMP Pumps d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1947 in je obstajalo kot del skupine IMP vse do poznih 80 -ih. Uspešno je preživelo zamenjavo ekonomskega sistema ter nemirna devetdeseta leta in se privatiziralo leta 1999. Danes je podjetje vodeno kot družinsko podjetje.

Prednosti IMP Pumps d.o.o.

Prednosti podjetja so, da ima lasten razvojni sektor, ki v celoti skrbi za razvoj vseh komponent, ki jih vsebuje črpalka. Ponaša se s konstrukcijskim oddelkom ter oddelkom za razvoj motorjev, tiskanih vezij in programske opreme. Na ta način je IMP Pumps d.o.o. eden redkih proizvajalcev črpalk, ki se opira na lastne razvojne kapacitete.

IMP Pumps d.o.o. od leta 1991 proizvaja obtočne črpalke s elektronsko komutiranimi motorji za sisteme ogrevanja in hlajenja ter je tako prvi proizvajalec tovrstnih črpalk na svetu. Vsak razvit izdelek predstavlja določeno inovacijo na področju obtočnih črpalk. Organizacija proizvodnje temelji na strogih pogojih avtomobilske industrije, ki jih odlikuje učinkovitost in kakovost.

Na Jezikovni Agenciji smo ponosni, da s podjetjem IMP Pumps sodelujemo na področju jezikovnih tečajev in prevajanja.