Strip’s

Strip’s - Stranka na področju prevajanja

O družbi Strip’s

Družba Strip’s je bila ustanovljena leta 1995. Je hitro rastoča družba z nadpovprečnim rastočim poslovnim donosom. Naša vertikalno integrirana struktura nam omogoča, da smo konkurenčen, inovativen in fleksibilen partner na evropskem trgu.

V poslovno sodelovanje stopamo kot partner OEM, ki ima lastne razvojne kapacitete, vključno z laboratorijem za vsa potrebna testiranja in meritve. Glavne skupine proizvodov so rešitve za PAMETEN DOM, MULTISENZORSKA TEHNOLOGIJA, REŠITVE ZA BELO TEHNIKO, LED REŠITVE, ODM & EMS.

Naš cilj je ohraniti nadpovprečno rast poslovnega donosa, povečati število strateških partnerjev, krepiti sodelovanje na področju LED industrije, povečati dodano vrednost na sodelavca, ohraniti visoko fleksibilnost in konkurenčni položaj družbe, krepiti aktivnosti razvoja in raziskovanja.

HČERINSKA DRUŽBA
Družba LUMENIA d.o.o. je bila ustanovljena leta 2011 in je od tega časa naprej znana po svojih velikih izkušnjah na področju industrijske, ulične in cestne razsvetljave, kakor tudi po njeni zavesti za okoljevarstvo. Vizija družbe je doseči dolgoročno in stabilno rast na področju učinkovite rabe energije in okoljevarstva. Podjetje Strip’s ostane njen nepogrešljiv partner za razvoj in proizvodnjo.

DRUŽBENA ODGOVORNOST
Poleg pozitivnih poslovnih rezultatov zagotavljamo bolj kakovostno in prijetno življenje naših sodelavcev in ljudi v našem lokalnem okolju. Naši zaposleni so na prvem mestu, poleg tega pa tudi podpiramo družbene skupnosti v Sloveniji. Posvečamo se odgovornemu ravnanju do okolja, kar dokazuje tudi naša politika upravljanja.

Ponosni smo, da s podjetjem Strip’s sodelujemo na področju jezikovnih tečajev.