Prevajanje letnih poročil

Prevajanje letnih poročil je eno izmed najpomembnejših. Letna poročila so namenjena komunikaciji podjetja z lastniki, vlagatelji, delničarji in drugimi zainteresiranimi osebami, saj celovito prikazuje preteklo poslovanje in daje napovedi za naprej. V kolikor so lastniki podjetja tujci, je seveda potrebno letno poročilo prevesti tudi v tuj jezik. Mnoga podjetja se za prevajanje letnih poročil odločajo tudi zaradi tega, da pritegnejo potencialne tuje vlagatelje.

Letno poročilo je neposredni odraz vašega poslovnega uspeha in stanja v vašem podjetju. Letno poročilo je tako nekakšno ogledalo podjetja, in če je podjetju pomembno, kakšno je njihovo letno poročilo, je seveda enako pomembno tudi, kakšen je njegov prevod.  Če je prevod slab, nenatančen ali nepravilen, to na podjetje meče slabo luč, zato previdnost pri izbiri prevajalca ni nikoli odveč, naložbo v prevod pa je dobro razumeti kot naložbo v prihodnost podjetja. Vse našteto pa so tudi razlogi, zakaj potrebujete dobrega prevajalca in lektorja, ki bosta vsebino poročila ustrezno prenesla v jezik vaših poslovnih partnerjev v tujini. Prevajanje letnih poročil namreč opravljajo le posebej izobraženi prevajalci, ki poleg strokovnega obvladajo tudi računovodsko izrazoslovje in poznajo standarde računovodskega poročanja, obenem pa razumejo pomen in upoštevajo vsa pravila poslovnega komuniciranja.

Na Jezikovni Agenciji zagotavljamo kakovostne prevode letnih poročil v in iz 97 jezikov.  Pozorni smo na to, da prevod opravi najboljši strokovnjak. Zagotavljamo tudi varnost vaših prevodov, saj izmenjava dokumentov ne poteka po elektronski pošti ampak znotraj varnega sistema. Ker pa se zavedamo, da so prevodi letnih poročil tudi velik strošek za podjetja, smo za vas pripravili tudi posebne ugodnosti. Pošljite nam povpraševanje na info@jezikovna-agencija.si  ali preko kontaktnega obrazca in se prepričajte o naši kvaliteti.

Knjižica z nasveti za naročanje prevoda.

Knjižica z nasveti o naročanju prevodov vsebuje najpomembnejše informacije o tem, na kaj morate paziti, ko naročate prevod. Knjižica z nasveti vam bo olajšala proces naročanja in celo znižala ceno prevoda.